Κεντρική Διεθνή ” Το φαβορί είναι η Ρεάλ”

” Το φαβορί είναι η Ρεάλ”

bartzokas lokomotiv

bartzokas-lokomotiv

Η Μπαρτσέλονα κοντράρεται (6/11) με την Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κάνει το ντεμπούτο ως προπονητής σε classico. ο Έλληνας τεχνικός των “μπλαουγκράνα”, ο οποίος γνωρίζει ότι η ομάδα του υποφέρει από πολλούς τραυματισμούς, έχρισε φαβορί της αναμέτρησης την βασίλισσα”.

Αναλυτικά τα δήλωσε:

“Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί. Ακόμα και αν είχαμε γεμάτο ρόστερ θα ήταν δύσκολο να επικρατήσουμε. Εχουμε εννέα τραυματισμούς μέχρι στιγμής και πλέον δεν πρέπει να βλέπουμε ποιοι είναι διαθέσιμοι αλλά ποιοι έχουν αγωνιστεί από την αρχή μέχρι τώρα. Πρέπει να είμαστε σκληροί, να είμαστε ενωμένοι και να παλέψουμε. Είναι πολύ σημαντικό πως θα αμυνθούμε αφού το παιχνίδι μας στο τρανζίσιον εξαρτάται άμεσα από την άμυνα. Αυτό είναι σημαντικό γενικά για την πορεία μας στη σεζόν αλλά ειδικά στο ντέρμπι. Εάν αφήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης να επιτεθεί όπως ξέρει πολύ δύσκολα θα τους νικήσεις.”, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Τζόναθαν Χολμς αλλά και τις υπόλοιπες μεταγραφικές προσθήκες, λέγοντας: “Ο Χολμς παίζει με ενέργεια και θυσιάζει τον εαυτό του για την νίκη. Μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις ως σέντερ, πάουερ φόργουορντ ή πιο σπάνια και ως σμολ φόργουορντ. Από εκεί και πέρα έχουμε πάντα τα μάτια μας ανοιχτά στην αγορά, ειδικά για περιφερειακούς παίκτες. Ο Χολμς είναι Αμερικάνος οπότε τώρα χρειαζόμαστε κάποιον με κοινοτικό διαβατήριο. Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτη και ειδικά στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Με 6 ή 7 παίκτες στο ροτέισον δεν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε πρόγραμμα που περιλαμβάνει δύο ή τρία παιχνίδια κάθε εβδομάδα.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…