Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Το “ευχαριστώ” του Λαυρίου στον Προμηθέα Πάτρων

Το “ευχαριστώ” του Λαυρίου στον Προμηθέα Πάτρων

laurio


laurio

Το Λαύριο, ευχαρίστησε την διοίκηση του Προμηθέα Πατρών για την άριστη και υποδειγματική φιλοξενία όπως την χαρακτηρίζει η ανακοίνωση της ΚΑΕ. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, μπορεί να ηττήθηκε από τους Αχαιούς, αλλά η φιλοξενία στο “Δημήτρης Τόφαλος”, ήταν εξαιρετική.

Αναλυτικά:

“Ο πρόεδρος και το τεχνικό επιτελείο της ΚΑΕ Λαύριο DHI αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τη διοίκηση και το προσωπικό της ΚΑΕ Προμηθέας για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία της ομάδας μας, αλλά και των 45 φιλάθλων που μας ακολούθησαν στην Πάτρα στον αγώνα της 12ης Νοεμβρίου για την 6η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Μερικοί άνθρωποι με τη συμπεριφορά τους αποδεικνύουν ότι στον αθλητισμό δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο γήπεδό μας!#Lavrio_DHI_BC #ΚΑΕΛΑΥΡΙΟ_DHI».

Το Λαύριο, νωρίτερα, είχε ευχαριστήσει και τους φιλάθλους του για την παρουσία τους στην αχαϊκή πρωτεύουσα: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους περίπου πενήντα φιλάθλους μας, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν οικογένειες, που ταξίδεψαν μέχρι την Πάτρα για να σταθούν στο πλάι της ομάδας μας. Η παρουσία αυτών των ανθρώπων και η συγκινητική συμπαράστασή τους δίνουν σε όλη την ομάδα δύναμη για να δουλέψει ακόμη σκληρότερα!”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …