Κεντρική Basket League Κύμη Της αμύνης τα παιδιά!

Της αμύνης τα παιδιά!

bratsiakos1

bratsiakos1

Την τρίτη της νίκη στη Stoiximan.gr Basket League πανηγύρισε η Κύμη, η οποία επικράτησε εντός έδρας του Ρεθύμνου με 73-62, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου “έπνιξε” τους κρητικούς στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπως ακριβώς είχε πράξει στο μεταξύ τους παιχνίδι στην αρχή της σεζόν για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τα αμυντικά συστήματα του Έλληνα τεχνικού “μπλόκαραν” το σύνολο του Τόνι Κωνσταντινίδη, το οποίο έμεινε άποντο για οκτώ λεπτά στην τέταρτη περίοδο, βλέποντας τους νεοφώτιστους να κάνουν το 60-59 (31’46”) 73-59 (39’10”) και να παίρνουν τη νίκη.

Η άμυνα έδωσε λοιπόν ακόμα μία εντός έδρας νίκη στην Κύμη, η οποία θα ταξιδέψει με εξαιρετική ψυχολογία στη Ρόδο, για να αντιμετωπίζει τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι Μόργκαν και Ελ Αμίν βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, οι νεοαποκτηθείς Αντεγκμπόγιε και Κοστόβ ανεβάζουν στροφές, με τον κόουτς Μπρατσιάκου να έχει πλέον αρκετές αξιόπιστες λύσεις. Επόμενος στόχος της Κύμης είναι να πανηγυρίσει το πρώτο διπλό της ιστορίας της στα μεγάλα σαλόνια. Λέτε να γίνει την επόμενη αγωνιστική;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…