Κεντρική Γυναίκες “Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας”

“Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας”

afroditi kosma


afroditi kosmaΤην πρώτη της προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα πραγματοποιήσει η Εθνική Γυναικών, εν όψει της προετοιμασίας για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017. Η Αφροδίτη Κοσμά μίλησε για τις αναμετρήσεις με Βουλγαρία και Ρωσία:

“Μαζεύεται και πάλι η οικογένεια της Εθνικής και είμαστε όλες χαρούμενες. Βρισκόμαστε  δύο αγώνες μακριά από το στόχο μας, που είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017. Ο πρώτος μας αγώνας είναι εναντίον της Βουλγαρίας και εκεί στρέφουμε την προσοχή μας. Από το Σάββατο το βράδυ θα κοιτάμε τη Ρωσία”. είπε αρχικά η Ελληνίδα φόργουορντ.

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:”Απέναντι στη Βουλγαρία το προσεχές Σάββατο θέλουμε τη νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, ώστε να είμαστε μέσα στις καλύτερες δεύτερες ομάδες των ομίλων και να πάρουμε την πρόκριση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε κάτι που, άλλωστε, είχαμε δείξει και στην αναμέτρησης που είχε γίνει στο Ρούσε της Βουλγαρίας. Ανυπομονούμε να πάμε στη Χαλκίδα. Ελπίζουμε, όπως και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, έτσι και σε αυτό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να γεμίσει το γήπεδο της Χαλκίδας. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αποδείξει ότι αγαπούν την Εθνική ομάδα και θέλουμε πολύ τη στήριξή τους”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…