Κεντρική Basket League Άρης “Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας”

“Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας”

dimitris priftis aris

dimitris-priftis-aris

Ο Άρης υποδέχεται την Δευτέρα (7/11, 19:00, NS2 HD) στο “Nick Galis Hall” τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της stoiximan.gr Basket League και ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δήλωσε πως οι Θεσσαλονικείς θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

“Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλο βάθος και ποιότητα και έχει το πλεονέκτημα της ομοιογένειας, αφού έχει διατηρήσει τον “κορμό” του τα τελευταία χρόνια, κάνοντας κάποιες σημαντικές προσθήκες”, τόνισε αρχικά.

Αναφορικά με τους τομείς που θα κρίνουν την αναμέτρηση, ο κόουτς του Άρη επισήμανε: “Εμείς έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης στους τελευταίους αγώνες και θέλουμε να συνεχίσουμε σ’ αυτόν τον δρόμο. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα παιχνίδι τόσο υψηλών απαιτήσεων, πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας, να σταματήσουμε το transition του Ολυμπιακού, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ. Τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών δεν είναι σύμμαχός μας, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στο ντέρμπι της Δευτέρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…