Κεντρική Ασίστ Shadow Τα “πράσινα” μυστικά του σουτ

Τα “πράσινα” μυστικά του σουτ

shootingcamp pao

shootingcamp-pao

Η περίοδος των εορτών μπορεί να είναι για τα παιδιά περίοδος χαράς, δώρων και… ξεκούρασης από τις μαθητικές υποχρεώσεις, είναι ταυτόχρονα και μια εξαιρετική περίοδος για τους μικρούς αθλητές που έχουν όνειρα και στόχους, να δουλέψουν περισσότερο τα τεχνικά κομμάτια. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και η ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η οποία για μια ακόμα χρονιά διοργανώνει Shooting Camp.

Αγόρια και κορίτσια που ανήκουν στην ακαδημία, αλλά και όσα δεν ανήκουν, ηλικίας από 10 έως 18 ετών το τριήμερο 26-27 και 28 Δεκεμβρίου στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος“, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά του σουτ από τους προπονητές του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου μας θα διοργανώσει για ακόμα μία χρονιά Shooting Camp για αγόρια και κορίτσια (10 -18ετών) το τριήμερο 26-27-28/12.

🏀 Το camp θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας “Παύλος Γιαννακόπουλος” για περίπου 60 παιδιά. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Με κύριο άξονα την ατομική βελτίωση, το υψηλό επίπεδο του προπονητικού επιτελείου του CAMP που αποτελείτε από κορυφαίους προπονητές του Παναθηναϊκού ΑΟ θα διδάξουν για τρείς ημέρες στους μικρούς αθλητές, πώς να σουτάρουν σωστά μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος.

🏀 Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και για προχωρημένους αθλητές. Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να βελτιώσουν την ικανότητα τους στο σουτ. Τα παιδιά θα χωριστούν σε ολιγομελή τμήματα αλλά και SECTION (Α ή Β) από τους προπονητές και θα ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες σε ποιο SECTION ανήκουν λίγο πριν την έναρξη του camp τηλεφωνικά.

🏀 Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος είναι ο Γιώργος Καντζιλιέρης. Το camp είναι διάρκειας 2 ωρών και για τις τρεις ημέρες (SECTION A ή SECTION Β).

🏀 Ώρες λειτουργίας camp:
SECTION A: Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη 09:00 πμ – 11:00 πμ
SECTION B: Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη 11:00 πμ – 13:00 μμ
Ώρες προσέλευσης:
SECTION A: 08:45
SECTION B: 10:45

🏀 Κόστος συμμετοχής: 50€

🏀 Απαιτούμενα δικαιολογητικά: Ιατρική βεβαίωση (Μόνο για όσους δεν είναι μέλη της ακαδημίας μας).

🏀 Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν προπονητικά t-shirt και αναμνηστικά διπλώματα.

🏀 Οι εγγραφές ξεκήνησαν τη Δευτέρα 21/11/16 και γίνονται μόνο στη γραμματεία του Κλειστού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

🏀 Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Δευτ. – Παρ. 17:00 – 20:30 – Σάβ. 11.00 – 13:00

Τηλ. Επικοινωνίας: 2106447861
E-mail: paobasketacademy@gmail.com

pao-shooting-camp

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…