Κεντρική Ασίστ Shadow Τα παιδιά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έδειξαν το μέλλον!

Τα παιδιά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έδειξαν το μέλλον!

pao osfp1

pao-osfp1

Ένα παιχνίδι που δείχνει το δρόμο για το μέλλον έλαβε χώρα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων το πρωί του Σαββάτου (26/11), καθώς στο πλαίσιο του τουρνουά Amita Motion Elite Youth Tournament, η ομάδα “Αλβέρτης 2003” της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, αντιμετώπισε την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα των Ακαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στην κεντρική σάλα του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τα παιδιά των δύο ομάδων να δίνουν έναν εξαιρετικό αγώνα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Οι νεαροί αθλητές βίωσαν τη χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα με τους παρευρισκόμενους γονείς, συγγενείς και φίλους των παιδιών και των δύο ομάδων να τα χειροκροτούν σε κάθε τους προσπάθεια.

Υπενθυμίζουμε ότι το Amita Motion Elite Youth Tournament είναι ένα τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σε συνεργασία με την 3Ε / Amita Motion και τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Σε αυτή συμμετέχουν περισσότεροι από 1,000 νεαροί αθλητές από τις 16 καλύτερες ομάδες της Αθήνας ανά ηλικία, σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά υπό την “σκέπη” της Ε.Σ.Κ.Α., με την τελική του φάση να φιλοξενείται στην έδρα της ακαδημίας της KAE Παναθηναϊκός Superfoods, στο Ο.Α.Κ.Α.

Tο 1ο Amita Elite Youth Tournament powered by PAO BC ACADEMY ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 με τη συμμετοχή ομάδων από την ΕΣΚΑ και την ΕΣΚΑΝΑ.

Το τουρνουά αναφέρεται στις ηλικιακές κατηγορίες αθλητών γεννηθέντων 2002, 2003, 2005 και 2006. Στις μεν ηλικιακές κατηγορίες των 2002 και 2005 θα συμμετέχουν 14 ομάδες, ενώ στις δε των 2003 και 2006 συμμετέχουν 16 ομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…