Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σκεφτόμαστε μόνο τον Κολοσσό”

“Σκεφτόμαστε μόνο τον Κολοσσό”

vasilis

vasilis-xaralabopoulos

Το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου και όχι τα επερχόμενα ντέρμπι για την Ευρωλιγκά με Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό, σκέφτονται στον Παναθηναϊκό Superfoods, όπως δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Οι “πράσινοι” μπορεί να έχουν δύο ματς φωτιά για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κόντρα σε “βασίλισσα και “ερυθρόλευκους”, αλλά το ματς με του “ροδιτές” είναι σε πρώτο πλάνο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚE:

“Στο μυαλό μας μόνο ο Κολοσσός

Μία δύσκολη εβδομάδα, η πιο δύσκολη της φετινής σεζόν μέχρι τώρα, ξεκινά από αύριο. Η ομάδα θα κληθεί να δώσει τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα εννέα ημερών, αρχής γενομένης από αυτό με τον Κολοσσό. Στην ουσία θα παίζουμε κάθε δύο ημέρες, ενώ μεσολαβούν και δύο ταξίδια σε Μαδρίτη και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο, ωστόσο δεν μπορεί να μας προσφέρει κάποια δικαιολογία καθώς είμαστε επαγγελματίες και υποχρεωμένοι να ανταποκρινόμαστε σε αυτές τις αντιξοότητες.

Σαφώς και γνωρίζουμε τη δυσκολία και την κρισιμότητα των επερχόμενων αναμετρήσεων με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, τον Ολυμπιακό στο γήπεδό μας και τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή το μόνο πράγμα που μας απασχολεί είναι ο αγώνας με τον Κολοσσό.

Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, που τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια αξιοπρεπέστατη πορεία στην Α1, μπαίνοντας στα πλέι οφ. Είναι μια ομάδα αρκετά σκληρή και ανταγωνιστική κάτι που έδειξε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπου κατά τη μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν μπροστά στο σκορ και έχασε στις λεπτομέρειες στο τέλος. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα από την αρχή ως το τέλος, ώστε να μην έχουμε προβλήματα.

Τόσο για το ματς με τον Κολοσσό, όσο και για τα επόμενα, τα οποία είναι ακόμη πιο δύσκολα, θα πρέπει να αποφύγουμε τα νεκρά διαστήματα που παρουσιάσαμε στον αγώνα με τη Μακάμπι. Ευτυχώς, εκεί δεν το πληρώσαμε αφού καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στην παράταση. Θα πρέπει, όμως, αυτό το παρ’ ολίγον πάθημα να μας γίνει μάθημα εν όψει της απαιτητικής συνέχειας σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Βασίλης”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …