Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Σίνγκλετον: “Τιμή για μένα το βραβείο του MVP”

Σίνγκλετον: “Τιμή για μένα το βραβείο του MVP”

singleton 3

singleton

O Κρις Σίνγκλετον αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Ο Αμερικανός φόργουορντ οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην εκτός έδρας νίκη (71-59) επί του Άρη, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς στο ράνκινγκ (16 πόντοι με 9/11 βολές, 2/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 8 κερδισμένα φάουλ, 1 φάουλ εναντίον, 4 κλεψίματα, 3 λάθη σε 30’ και 16’’ συμμετοχής), περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας στην αγωνιστική.

Ο άσος του “τριφυλλιού” μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το βραβείο του MVP, το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα κι Ευρωλίγκα.

“Η νίκη μας ήταν σημαντική καθώς έπρεπε να δώσουμε τέλος στο αρνητικό σερί τόσο για τους εαυτούς μας, όσο και για τους παθιασμένους οπαδούς μας”, επισήμανε ο Σίνγκλετον για την χθεσινή (21/11) επικράτηση και υπογράμμισε: “Εύχομαι αυτές οι ήττες να μας κάνουν πιο δυνατούς για τη μέση και το τέλος της σεζόν, όπου οι προσδοκίες μας είναι πολύ υψηλές”.

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 7ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League σε συνδυασμό με την επιστροφή της ομάδας στις νίκες στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Άρη μετά τις δύο ήττες για την Ευρωλίγκα από την Ρεάλ και τον Ολυμπιακό;
“Αποτελεί τιμή για εμένα το συγκεκριμένο βραβείο. Αλλά δεν θα ήταν δυνατόν να το δεχθώ αν δεν ευχαριστήσω πρώτα τους συμπαίκτες μου. Αισθάνομαι καλά γιατί επιστρέψαμε στις νίκες έπειτα από δύο “σκληρές” ήττες απέναντι σε καλές ομάδες. Η νίκη μας ήταν σημαντική καθώς έπρεπε να δώσουμε τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί τόσο για τους εαυτούς μας, όσο και για τους παθιασμένους οπαδούς μας”.

– Ποια είναι η άποψη σου για την πορεία του Παναθηναϊκού Superfoods σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι τώρα και η εκτίμηση σου για την συνέχεια;
“Διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Στα τελευταία μας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Εύχομαι αυτές οι ήττες να μας κάνουν πιο δυνατούς για τη μέση και το τέλος της σεζόν, όπου οι προσδοκίες μας είναι πολύ υψηλές”.

– Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την συμμετοχή σου στο ελληνικό πρωτάθλημα;
“Αντιλαμβάνομαι πως σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να πολεμάμε. Στην Ευρωλίγκα αντιμετωπίζουμε τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και είναι τιμή μας. Και στο ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα, όμως, γνωρίζω πως μόνο και μόνο επειδή φοράμε την πράσινη φανέλα οφείλουμε απέναντι σε όλες τις ομάδες να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…