Κεντρική Διεθνή “Συμπαίκτης μου πήρε φωτιά από φωτοβολίδα στο ΣΕΦ” (vid)

“Συμπαίκτης μου πήρε φωτιά από φωτοβολίδα στο ΣΕΦ” (vid)

amitsi

amitsi

Ο Τζον Αμίτσι αγωνίστηκε μόλις μία χρονιά στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι στιγμές που έζησε στη χώρα μας φαίνεται πως το έχουν μείνει καλά χαραγμένες στη μνήμη του.

Ο παλαίμαχος σέντε, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 1997-98, μίλησε σε  ραδιοφωνική εκπομπή στη Βρετανία και θυμήθηκε ένα δυσάρεστο περιστατικό στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν ένας συμπαίκτης του πήρε φωτιά, ύστερα από ρίψη φωτοβολίδας

“Είχαμε ένα ειδικά σχεδιασμένο λεωφορείο που θα μας μετέφερε για δύο μίλια από το γήπεδό μας στο δικό τους. Είχε μεγάλες κουρτίνες στα παράθυρα και δεν βλέπαμε έξω. Μπήκαμε στο γήπεδο, κάναμε ζέσταμα και κοίταξα έναν συμπαίκτη μου κι είχε πάρει φωτιά! Κάποιος είχε πετάξει μια φωτοβολίδα στο γήπεδο. Φορούσε τα ρούχα της προπόνησης που ήταν από πολυεστέρα κι είχε ανάψει σαν ρωμαϊκό κερί», θυμήθηκε ο Βρετανός, με τον παρουσιαστή της εκπομπής να σχολιάζει με αρκετή δόση χιούμορ πως ο συμπαίκτης του ήταν στην κυριολεξία “καυτός”, ανέφερε ο παλαίμαχος σέντερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…