Κεντρική Basket League Άρης “Σαφάρι” και… βιασύνη για τον “ψηλό”

“Σαφάρι” και… βιασύνη για τον “ψηλό”

dimitris priftis aris

dimitris-priftis-aris

Σε πρώτο πλάνο είναι στον Άρη η απόκτηση ενός σέντερ που θα αντικαταστήσει τον Ερικ Μπάκνερ. Στους “κίτρινους” “τρέχουν” το συγκεκριμένο θέμα, φαίνεται να υπάρχει… βιασύνη αλλά το ζητούμενο είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Ισως αναζητηθεί ένας σέντερ που δεν θα είναι “βαρύς” ενώ το θέμα του Ντέβιν Μαρμπλ (και το να υπάρξει θέμα αντικατάστασής του με τον ΜακΝιλ) δεν είναι στην παρούσα φάση προτεραιότητα, όπως παραδέχονται στις τάξεις των “κιτρίνων”.

Κατά την διάρκεια της μέρας (30/11) από την πιάτσα των μάνατζερ “βγήκε” το όνομα του Ντρου Νέιμικ. Στον Άρη, πάντως, επισήμως δεν το επιβεβαιώνουν. Ο Νέιμικ, που έπαιξε στους “κίτρινους” την σεζόν 2014-15 και τον ξέρει καλά ο Δημήτρης Πρίφτης, στην παρούσα φάση αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Ενα πρωτάθλημα από το οποίο δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να αποχωρήσει και αυτό το γνωρίζουν στις τάξεις του Άρη. Από εκεί και πέρα, πάλι από μανατζερικούς “κύκλους” προέκυψε η περίπτωση του Τζαμέλ Χάγκινς (ανήκει στην Βενέτσια).

Ιδιαίτερα τραβηγμένο φαίνεται το σενάριο αυτό… Στον Άρη ξέρουν πως πρόσφατα ο Αμερικανός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού (πάντως επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ιταλικής ομάδας) ενώ θεωρητικά η υπόθεσή του θα μπορούσε να προχωρήσει μόνο αν ήταν ελεύθερος. Σε κάθε περίπτωση οι “κίτρινοι” συνεχώς φέτος ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών (π.χ. Σανικίτζε, Καββαδάς, Μπάκνερ ενώ υπάρχει και το θέμα του Μαρμπλ που στα τελευταία ματς έχει μείνει στα… πιτς) που τυγχάνει να είναι σοβαροί και αυτό αναμφίβολα βάζει εμπόδια στο να βρεθεί η κατάλληλη αγωνιστική “χημεία” στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…