Κεντρική Γυναίκες Προπόνηση μετ’ εμποδίων για Εθνική Γυναικών

Προπόνηση μετ’ εμποδίων για Εθνική Γυναικών

ellada gunaikes

ellada-gunaikes

Η Εθνική Ελλάδος των Γυναικών προπονήθηκε στο κλειστό του Άγιου Θώμα, με τον Κώστα Κεραμιδά να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Οι Έλληνίδες παίκτριες προπονήθηκαν για πρώτη φορά εν όψει της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2017, ωστόσο απουσίαζαν 8 αθλήτριες

Πιο συγκεκριμένα, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, δεν έδωσαν το παρών οι Εβίνα Μάλτση, Όλγα Χατζηνικολάου, Στέλλα ΚαλτσίδουΑφροδίτη Κοσμά ,Πελαγία Παπαμιχαήλ, Ναυσικά Σταυρίδου και Άρτεμης Σπανού. Στο απουσιολόγιο του Έλληνα προπονητή υπάρχει και το όνομα της Τάνιας Χαλιβέρα, η οποία όμως δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια με Ρωσία και Βουλγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα προπονηθεί επί αθηναϊκού εδάφους μέχρι την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη θα αναχωρήσει για Χαλκίδα.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου μίλησε ο Κώστας Κεράμιδας, τονίζοντας:”Μέχρι τώρα είμαστε στις 6 καλύτερες δεύτερες ομάδες που παίρνουν την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017. Θα πρέπει όμως κόντρα στην Βουλγαρία, όχι μόνο, να πάρουμε την νίκη, αλλά και να πετύχουμε την μεγαλύτερη, δυνατή, διαφορά”

Από την πλευρά της, η Ναυσικά Σταυρίδου, αναφερόμενη στα παιχνίδια με Ρωσία και Βουλγαρία, υποστήριξε:”Είναι μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρσι, τέτοιο καιρό και έχει στεφθεί με επιτυχία όπως είπε και ο προπονητής μας. Αυτή την στιγμή είμαστε στις 6 καλύτερες δεύτερες που προκρίνονται στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Για μας είναι ευτυχία να βρισκόμαστε εδώ και να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Ο πρώτος αγώνας του Σαββάτου με την Βουλγαρία είναι ουσιαστικά αυτός που θα μας δώσει την πρόκριση και όπως μας τόνισε και ο κόουτς θα πρέπει να νικήσουμε με την μεγαλύτερη δυνατή διαφορά ώστε να διατηρήσουμε την θέση μας στις 6 καλύτερες δεύτερες. Στην συνέχεια θα πάμε στην Ρωσία για να διεκδικήσουμε την τύχη μας σε μία δύσκολη έδρα”

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…