Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία την Νταρουσάφακα”

“Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία την Νταρουσάφακα”

fotsis ergometrika

fotsis

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια αντίδρασης κόντρα στον Άρη μετά τη δύσκολη βδομάδα που πέρασε με τις δυο σερί ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Κάποιοι ίσως να πίστευαν ότι το “ρεζερβουάρ” των πράσινων θα ήταν άδειο μετά την ενέργεια και τις δυνάμεις που ξόδεψαν στα δυο διαδοχικά παιχνίδια σε διάστημα μάλιστα τριών ημερών.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ όμως έκαναν το καθήκον τους, φεύγοντας νικητές για μια ακόμη φορά από το “Nick Galis Hall” και παρέμειναν σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας όπου “συγκατοικούν” ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Ο Αντώνης Φώτσης έχει παίξει πολλές φορές στην έδρα των κίτρινων και γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να περνάς χωρίς απώλειες από τη Θεσσαλονίκη.

“Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη γιατί ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που έκρυβε παγίδες. Ο Άρης είναι πάντα δυνατός και ανταγωνιστικός στην έδρα του και έπρεπε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά για να κερδίσουμε”, τόνισε αρχικά ο 35χρονος φόργουορντ, μιλώντας στη διαδικτυακή πλατφόρμα Athlenda και συμπλήρωσε:

“Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά τους αγώνες με τη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό και νομίζω πως το κάναμε σε μεγάλο βαθμό. Παίξαμε ομαδικά και προσπαθήσαμε να καλύψουμε και το κενό που έχει δημιουργηθεί με τον τραυματισμό του Τζέιμς (σ.σ. Γκιστ). Νικήσαμε και προχωράμε…”

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή (25/11, 21:45) την Νταρουσάφακα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας χωρίς να έχει περιθώριο για άλλες απώλειες ειδικά μέσα στην έδρα του. “Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία για να επανέλθουμε στις νίκες και να αφήσουμε πίσω τα δυο αποτελέσματα της προηγούμενης βδομάδας. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα γιατί η Νταρουσάφακα είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει στον πάγκο της έναν πολύ ικανό και έμπειρο προπονητή. Είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε μέχρι τώρα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα έρθει χωρίς άγχος κι αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Θα πρέπει να δείξουμε τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή για να κατακτήσουμε τη νίκη”.

Κάθε φορά που ο Φώτσης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη δεν χάνει την ευκαιρία να τα πει με τον επιστήθιο φίλο του, Λάζαρο Παπαδόπουλο. Αυτή τη φορά θέμα συζήτησης ήταν κάτι διαφορετικό με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να “προκαλεί” τον παλαίμαχο σέντερ.

“Έχουμε δημιουργήσει μια κόντρα με αφορμή τα βίντεο που ανεβάζουμε στη διαδικτυακή πλατφόρμα Athlenda. Τον ρώτησα: ‘Δεν βλέπω όμως βίντεο με εύστοχες βολές στο προφίλ σου. Για ποιον λόγο;’ Ήταν η γεμάτη νόημα ερώτηση του Φώτση στον Λάζαρο που ήθελε με αυτόν τον τρόπο να πειράξει τον “κολλητό” του και να αστειευτεί μαζί του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…