Κεντρική Διεθνή ΠΑΟΚ – Βιλερμπάν 61-67

ΠΑΟΚ – Βιλερμπάν 61-67

paok villerbaune

paok-villerbauneΠάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 67-61 από την Βιλερμπαν, σε παιχνίδι για την αγωνιστική του Basketball Champions League. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου “λύγισαν” στην τελευταία περίοδο και γνώρισαν την πρώτη εντός έδρα ήττα τους.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν μια μικρή διαφορά (12-6) στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο ο ΠΑΟΚ με συνεχόμενα καλάθια των Πέινερς και Μιλιένοβιτς κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση. Στο τελευταίο πεντάλεπτο της πρώτης περιόδου οι ομάδες συμπορεύονταν στο σκορ και το τέλος του βρήκε τους Γάλλους μπροστά με 2 πόντους (22-20).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι και πάλι μπήκαν πιο δυνατά και το 22-20, έγινε 26-20 με δυο γρήγορα καλάθια, αναγκάζοντας τον Σούλη Μαρκόπουλο να καλέσει τάιμ άουτ.

Η διακοπή μόνο καλό δεν έκανε στους παίκτες του ΠΑΟΚ, με την Βιλερμπάν να ανεβάζει την διαφορά στο +8 (32-24), με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα. Στο τελευταίο λεπτό το ημιχρόνου με βολές από τον Τέιλορ και  τον Χρυσικόπουλο, ο Δικέφαλος μείωσε σε 35-31.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου όπως και στο προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με την Ουσάκ, ξύπνησε στην τρίτη περίοδο. Ο Δικέφαλος με καθαρό μυαλό με πρωταγωνιστές τους Κλάντον και Χρυσικόπουλο κατάφερε να φέρει “τούμπα” το ματς και προηγήθηκε με 47-43, στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε της δύο ομάδες ισόπαλες με 49-49.

 Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στα τελευταία λεπτά, η αστοχία του τόσο σε βολές, όσο και στα τρίποντα δεν του επέτρεπαν να ξαναμπεί στο ματς. 1 λεπτό και 26 δευτερόλεπτα με τρίποντο ο Τσόχλας έκανε το 60-55, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Γάλλοι έβρισκαν συνεχώς διαδρόμους προς το καλάθι του Δικεφάλου.

Με 3 βολές και πάλι ο Τσόχλας έφερε το ματς στο 62-59, με 28 δευτερόλεπτα να απομένουν. Η Βιλερμπάν στάθηκε πιο τυχερή στα τελευταία δευτερόλεπτα και κατάφερε να πάρει την νίκη με 67-61.

Κορυφαίος για τον Δικέφαλο ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος που σημείωσε 15 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ήττα. Για τους Γάλλους ο Νέλσον, εξελίχθηκε σε “δήμιο” για τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 31-35, 49-49, 61-67.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 15, Κόνιαρης 2, Τσόχλας 6 (1), Τέιλορ 6 (1), Μιλιένοβιτς 7, Γλυνιαδάκης 2, Καραμανώλης, Σάιμπερτ, Μπράιαντ 4, Πέινερς 5, Κλάντον 12.
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Τζάκσον): Ντράγκοβιτς 2, Άτερ 12, Λανγκ 7 (1), Σι 8, Νουά 4, Χοτζ 9 (1), Νέλσον 17, Ουάτκινς 8, Μοραντέ.

 

Περισσότερα σε λίγο…

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…