Ώρα για πράξεις!

aek 3

sakis giannakopoulos

“Τα λόγια δεν είναι για το Λαύριο“. Ήρθε η ώρα για πράξεις”. Αυτό ήταν το μήνυμα του Σάκη Γιαννακόπουλου στο blog του στον ΕΣΑΚΕ εν όψει της εκτός έδρας δοκιμασίας του Λαυρίου με τον Προμηθέα για την 6η αγωνιστική της Basket League. Ο αρχηγός έδωσε το σύνθημα και μένει να δούμε αν θα το κάνει πράξη η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και χάσαμε, ουσιαστικά, με κάτω τα χέρια. Μαζί χάθηκε και η δεύτερη σερί ευκαιρία για μια νίκη που θα μας έδινε το δικαίωμα να κάνουμε την υπέρβαση.

Τώρα στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα έχουμε την τρίτη. Τέτοια ματς, σου δίνουν το δικαίωμα αν τα κερδίσεις, στο τέλος της σεζόν να έχεις πολλαπλά βαθμολογικά οφέλη. Ο Προμηθέας είναι μία πάρα πολύ υγιής ομάδα, με καλούς παίκτες και έναν διαρκώς εξελίξιμο προπονητή που έχει δώσει το στίγμα στην κατηγορία. Προέρχονται από μία μεγάλη νίκη και αυτός θα τους δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για το μεταξύ μας παιχνίδι.

Έπειτα από τις προηγούμενες δύο φορές που είπαμε πολλά αλλά κάναμε λίγα τώρα πιστεύω ότι πρέπει να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες. Τα λόγια δεν είναι για το Λαύριο. Τώρα ήρθε η ώρα των πράξεων και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…