Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών O Προμηθέας Πατρών τίμησε τον Μαναβόπουλο

O Προμηθέας Πατρών τίμησε τον Μαναβόπουλο

manavopoulos

manavopoulosΟ Προμηθέας Πατρών τίμησε τον Σωκράτη Μαναβόπουλο, οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε με την φανέλα της ομάδας της Πάτρας. Ο 35χρονος άσσος αγωνίστηκε στον σύλλογο για τρία χρόνια σε Β΄ και Γ’ Εθνική, πανηγυρίζοντας τρεις ανόδους και κατακτώντας 2 πρωταθλήματα.

Η βράβευση του Έλληνα άσσου. πραγματοποιήθηκε στην αναμέτρηση από της β΄ομάδας του Προμηθέα 2014 με την Παναχαΐκή για την την 5η αγωνιστική της Α1 ΈΣΚΑ. Την βράβευση έκαναν, ο γενικός αρχηγός της πατρινής ΚΑΕ και προπονητής του Σωκράτη Μαναβόπουλου και στα τρία χρόνια παρουσίας του στον Προμηθέα, Μάκης Γιατράς.

Το παρών στην απονομή έδωσε και ο έφορος του Προμηθέα 2014 Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ενώ ο Σωκράτης Μαναβόπουλος δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιο για την ξεχωριστή τιμή που μου έκαναν χθες, βραβεύοντάς με για την προσφορά μου στην ομάδα. Νιώθω ευλογημένος γιατί σε αυτά τα τρία χρόνια έζησα πολύ όμορφες στιγμές τόσο με τους συμπαίκτες μου όσο και με τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα. Με πολλή αγάπη και τεράστια προσπάθεια καταφέραμε να ανέβουμε από τη Γ’ Εθνική στην Basket League. Είναι τρία χρόνια που θα τα έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Εύχομαι στον Προμηθέα μας τα καλύτερα! Είναι μια ομάδα-κόσμημα, που αξίζει να βρίσκεται στην Α1. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…