Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Νικήσαμε δίκαια”

“Νικήσαμε δίκαια”

aris lukogiannis

aris-lukogiannis

Ο Άρης Λυκογγιάννης χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στην Δόξα Λευκάδας, λέγοντας πως οι παίκτες του ήταν κουρασμένοι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

“Ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Η Δόξα είναι μία επικίνδυνη ομάδα γιατί αν σε βάλει στο ρυθμό της σου δημιουργεί προβλήματα. Δεν ξεκινήσαμε καλά τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως να ήταν και η κούραση από το ματς με τον Παναθηναϊκό… Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Κάναμε δύο καλές προπονήσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη και νομίζω ότι όλοι πήραμε αυτοπεποίθηση από εκεί. Νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια, βάσει της εικόνας του ματς. Επιθετικά και αμυντικά είχαμε τον έλεγχο. Κλείσαμε τους παίκτες-κλειδιά της και πήραμε μία νίκη, με μία καλή διαφορά. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η Κύμη”, ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Τους παίκτες της ομάδας της Ρόδου εκπροσώπησε ο Τρέβορ Ρέλεφορντ , ο οποίος πρόσθεσε:”Νομίζω ότι η ομάδα έκανε καλή δουλειά και στα δύο μέρη του γηπέδου και επιθετικά και αμυντικά. Ακολουθήσαμε το πλάνο, που μας πίεσε πολύ ο κόουτς μέσα στην εβδομάδα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με την Κύμη, στην έδρα μας, που θέλουμε να νικήσουμε. Δεν παίζουμε ατομικά, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη να σουτάρει”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…