Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Νίκη με ΑΕΚ”

“Νίκη με ΑΕΚ”

charis giannopoulos-rethimno

Το Ρέθυμνο επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας του Λαυρίου με 88-79, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League κι ανέβηκε στο 3-1.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την εξαιρετική εικόνα των κρητικών στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Χάρη, το Ρέθυμνο έχει δείξει μία πάρα πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τις δυνατότητές σας, τι ποσοστό έχετε δείξει;
“Νομίζω ότι έχουμε δείξει από τα πρώτα παιχνίδια μας τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστό. Έχουμε δείξει ποια είναι η ταυτότητα της ομάδας μας και τι θέλουμε να πάρουμε μέσα στο γήπεδο. Δυνατή και πιεστική άμυνα και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, εφόσον έχουμε περισσότερους παίκτες στην επίθεση”.

-Θεωρείς ότι υπάρχει πάρα πολύ καλή χημεία; Υπάρχει κάποιο μυστικό όπλο;
“Δεν υπάρχουν μυστικά όπλα και συνταγές. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην προετοιμασία και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Όλα τα παιδιά καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο, ξέρουν τους ρόλους τους και αυτά που θέλει ο προπονητής”.

-Μεταμορφωμένος φαίνεσαι κι εσύ. Πιστεύεις ότι σου ταιριάζει το Ρέθυμνο; Παίζει ρόλο ο χρόνος που έχεις πάρει;
“Νομίζω μου ταιριάζει το Ρέθυμνο αλλά το κυριότερο σε αυτό που λέτε μεταμόρφωσή μου, θεωρώ ότι είναι το γεγονός, ότι δεν έχω τραυματισμούς. Έμεινα υγιής, περισσότερο καιρό από την ημέρα που ξεκίνησα να παίζω, οπότε, είμαι σε άριστη κατάσταση”.

-Τώρα έχετε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός έδρας. Μπορεί το Ρέθυμνο να κάνει την έκπληξη;
“Δεν υπάρχουν παιχνίδια που να λέμε πάμε να χάσουμε. Σε όλους τους αγώνες εφέτος, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν φοβόμαστε. Έχουμε πολύ καλή νοοτροπία. Τώρα όσο αφορά την ΑΕΚ, γνωρίζουμε ποια είναι η θέση της, όπως και όλων των μεγάλων ομάδων. Δεν θα πάμε όμως με τα χέρια κατεβασμένα. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…