Κεντρική Διεθνή “Να είσαι MVP της ζωής” (vid)

“Να είσαι MVP της ζωής” (vid)

thanasis

thanasis

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μπορεί πλέον να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Ο Έλληνας άσσος της Ανδόρας, μιλώντας σε ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε αυτός και η οικογένεια του, χαρακτηρίζοντας τα αδέλφια του ως φίλους..

Αναλυτικά:

“Εγώ, τα αδέρφια μου και η οικογένειά μας υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον και τα καταφέραμε. Κάναμε ό,τι χρειαζόταν για να επιβιώσουμε και να έχουμε μια διαφορετική ζωή. Αυτό που έχουμε τώρα είναι η επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά μας. Δεν έχει σημασία τόσο να νικάς σε ένα σπορ, αλλά να είσαι MVP της ζωής, να έχεις νοοτροπία νικητή σε όλα. Βλέπεις τη σπίθα στο μάτι ενός ανθρώπου, ότι θέλει να γίνει σπουδαίος. Είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον, γιατί έτσι ξεπερνάς τις δυσκολίες. Δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνος σου. Ο Γιάννης και τα αδέρφια μου δεν είναι μόνο οικογένειά μου, αλλά φίλοι μου. Ο ένας θαυμάζει τον άλλον”, ανάφερε αρχικά ο πρώην παίκτης των Νικς.

“Είναι σαν παραμύθι αυτό το ταξίδι από το να είσαι μετανάστης στην Ελλάδα μέχρι τις ΗΠΑ και στο επαγγελματικό μπάσκετ. Ο Γιάννης μπορεί να γίνει ο καλύτερος ξένος στο ΝΒΑ, εγώ είμαι στην Ανδόρα και μπορώ να παίζω στην ACB. Είναι κάτι εξαιρετικό. Είναι ιστορία για βιβλίο όλο αυτό”, συμπλήρωσε για το πως έχει εξελιχθεί η ζωή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…