Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε”

“Να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε”

peiners

peiners

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Λιθουανία για την αναμέτρηση της Τετάρτης (16/11 19.00) με την Νεπτούνας και ο Ζάνις Πέινερς, μίλησε στην αναμέτρηση κόντρα στους Λιθουανούς για το Champions League αλλά και για τις σερί ήττες από Βιλερμπάν και ΆΕΚ.  Παράλληλα ο Λετονός άσσος, αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά τις δύο σερί ήττες από Βιλερμπάν και ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Media Day του “Δικέφαλου του Βορρά”

Για το πολύωρο και δύσκολο ταξίδι στην Λιθουανία:”Είναι καλό που πηγαίνουμε μία μέρα πριν. Αύριο μπορούμε να κάνουμε προπόνηση και την Τετάρτη να παίξουμε, οπότε δε νομίζω ότι θα είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς”.

Για την Νεπτούνας:”Έχω παίξει μερικές φορές μαζί τους στο παρελθόν και νομίζω ότι ήταν σε κάποια φιλικά παιχνίδια. Ξέρω δύο παίκτες τους, τον Γκραντ και τον Μαζέικα, που έχουμε παίξει μαζί στη Βέντσπιλς και στη VEF. Είναι καλοί παίκτες και νομίζω ότι όλη ομάδα είναι στο ίδιο επίπεδο. Οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που ξεκινούν, οπότε θα χρειαστεί πολλή ενέργεια και πολλές καλές επιλογές. Νομίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να τους νικήσουμε, αλλά θα πρέπει να τους σεβαστούμε, γιατί είναι καλή ομάδα που έχει ρεκόρ 4-0 στο Basketball Champions League”.

“Νομίζω ότι το ρόστερ τους ίσως να μην είναι και το καλύτερο του ομίλου όπως και το επίπεδο του κάθε παίκτη τους ξεχωριστά, αλλά έχουν το ίδιο επίπεδο ως ομάδα. Παλεύουν όλοι μαζί, έχουν καλή ομάδα και παίζουν πολύ καλά. Όλα τα παιχνίδια τα έχουν κερδίσει με μεγάλες διαφορές και όχι από τύχη με κάποια σουτ στο τέλος. Μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας, αλλά εμείς νομίζω ότι μπορούμε να τους νικήσουμε”.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λιθουανίας από τον Νταίνιους Αντομάιτις, επίσης κόουτς των αντιπάλων του ΠΑΟΚ είπε: “Τον ξέρω, πριν ένα 1-2 χρόνια είχα την ευκαιρία να πάω σε μια ομάδα που ήταν τότε στη Λιθουανία. Είναι καλό που από μια ομάδα χαμηλού επιπέδου, έφτασε τόσο ψηλά. Είναι μικρός σε ηλικία και έχοντας κάνει τέτοια βελτίωση σε τέτοιο χρονικό διάστημα, δείχνει και πόσο καλός προπονητής είναι”.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μετά απο τις δύό συνεχόμενες ήττες: “Πνευματικά, είναι κάτι δύσκολο, το να χάνεις παιχνίδια και μάλιστα δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Τώρα έχουμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, οπότε είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς. Στο προηγούμενο παιχνίδι, οι οπαδοί μας ήρθαν στο γήπεδο και μας έδωσαν θετική ενέργεια, ήταν πολύ καλό το συναίσθημα να παίζουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Πρέπει να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε. Να κερδίσουμε σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, ξανά. Σωματικά, νομίζω ότι είμαστε εντάξει”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…