Κεντρική Διεθνή “Μπορεί να φτάσει στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός”

“Μπορεί να φτάσει στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός”

nocioni real valencia super cup

nocioni-real-valencia-super-cupΟ Αντρές Νοτσιόνι ενημέρωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague. O Αργεντινός αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της Ρεάλ στην Ευρώπη, ενώ σχολίασε και το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Nικήσαμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το υπέροχο παιχνίδι που έκανε ο Σέρχιο Γιουλ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πραγματικά σκληρή ομάδα, που προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του από την πρώτη στιγμή. Βελτιώθηκαν πολύ με τον Τσάβι Πασκουάλ και πιστεύω πως έχουν μια πολύ καλή ομάδα, ικανή να φτάσει μέχρι και τα playoffs της διοργάνωσης, καθώς αποτελεί έναν δυνατό αντίπαλο σε κάθε αγώνα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Είχαμε την τύχη να έχουμε βάθος στο ρόστερ και να μπορούμε να κάνουμε ροτέισον”.

Για τις selfie που βγάζουν οι παίκτες της Ρεάλ, μετά τα ματς:

Βγάζουμε μια selfie μετά από τις μεγάλες νίκες μας. Είναι ένας τρόπος να επικοινωνούμε με τους οπαδούς μας. Αρχικά, αυτό ήταν μια ιδέα του Γιουλ, να βγάζουμε φωτογραφία μετά από κάθε κατάκτηση τίτλου. Μετά, αποφασίσαμε να το καθιερώσουμε όταν συμβαίνουν σημαντικά ή ενδιαφέροντα γεγονότα. Ο Γιουλ είναι πολύ καλός και σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε επικοινωνία με τους οπαδούς σου, κι αυτός είναι ένας από τους τρόπους που υπάρχουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…