Κεντρική Basket League Άρης “Μας ενδιαφέρει και το κοινωνικό κομμάτι”

“Μας ενδιαφέρει και το κοινωνικό κομμάτι”

emanouil laskaris

emanouil-laskaris

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 ο Εμαννουήλ Λάσκαρης, τόνισε πως στον Άρη πέρα το αγωνιστικό κομμάτι ενδιαφέρονται και για το κοινωνικό. Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ, κάλεσε τους συμπολίτες να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, ευχόμενος να γίνει ξανά και ξανά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Σίγουρα δουλεύουμε για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που του αξίζει, όμως, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι μας ενδιαφέρει και το κοινωνικό. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας και θέλουμε να κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας κάτι για αυτόν. Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια γερή ομάδα εθελοντών, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της οικογένειας του Άρη και όχι μόνο. Και πέρα από αυτήν…

“Θέλω να καλέσω τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και εύχομαι να γίνει ξανά και ξανά. Αρκετοί παίκτες της ομάδας μας, καθώς και το προπονητικό επιτελείο θα δώσουν το «παρών», όμως και άλλα τμήματα του Άρη, όπως πχ το βόλεϊ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να μετάσχουν και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.”

“Στα πλάνα μας υπάρχουν κι άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, όπως επισκέψεις σε σχολεία και νοσοκομεία, ενώ στη 1 Δεκεμβρίου έχουμε προγραμματίσει να συναντηθούμε, όπως και πέρυσι, με τα Special Olympics. Θέλουμε να γίνει αυτή η συνάντηση θεσμός, όπως είναι και στο ΝΒΑ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…