Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μαρκόπουλος: “Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά…”

Μαρκόπουλος: “Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά…”

paok soulis markopoulos

paok-soulis-markopoulos

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παρά την νίκη του ΠΑΟΚ, στάθηκε σε κάποια πράγματα που… δεν του άρεσαν. Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς είπε μετά το τέλος του ματς με την Βέντσπιλς:

“Είχαμε κακό ξεκίνημα και αυτό λόγω κακής άμυνας. Δεχτήκαμε φθηνά καλάθια και δεν συμφωνώ πως παίξαμε καλή άμυνα. Απλά παίξαμε καλή άμυνα μετά από ένα σημείο. Οταν κάνεις λάθη, δεν μπορείς να περηφανεύεσαι. Οταν πήραμε την διαφορά, δεν είχαμε καλές επιλογές και οι αντίπαλοι μπήκαν στο παιχνίδι και πήραν σκορ. Ξέρω πως έχουμε νέα παιδιά και είναι άπειροι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως η στιγμή δίνει τα παιχνίδια και εμείς δείξαμε κάποιο δισταγμό σε κάποιες φάσεις και δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Το να χάνεις 15 βολές είναι καταστροφικό και πρέπει οι παίκτες να πιστέψουν στον εαυτό τους”.

Για το τι θετικά υπήρχαν για τον ΠΑΟΚ στο ματς και για τα πολλά λάθη (18) της Βέντσπιλς: “Εμείς προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε ευκολότερο το έργο ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά το παιχνίδι είναι 40 λεπτά και αυτό πρέπει να το καταλάβουν. Κάθε δευτερόλεπτο πρέπει να δίνεις ό,τι έχεις. Δεν πρέπει να σκέφτονται ποιοι δεν είναι στην ομάδα και ποιοι είναι τραυματίες. Ο Κόνιαρης πριν το ματς πιάστηκε τελείως και δεν ξέραμε αν θα τον έχουμε”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν “τελειώνει” εύκολα φάσεις από επιθετικά ριμπάουντ: “Εχουμε πρόβλημα να τελειώσουμε φάσεις από τα επιθετικά ριμπάουντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…