Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Κωνσταντινίδης : ” Δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ ”

Κωνσταντινίδης : ” Δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ ”

toni konstantinidis rethimno

toni-konstantinidis-rethimno

Ενόψει του δύσκολου αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (5/11 17:00) ο προπονητής του Ρεθύμνου μίλησε για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στο ματς με τον ”δικέφαλο”, πως δεν υπάρχει φόβος για το συγκεκριμένο ματς και θα το διεκδικήσουν μέχρι τέλους.

” Άγχος δεν υπάρχει ενόψει ΑΕΚ. Ο λόγος είναι ότι από τα παιχνίδια κόντρα σε τέτοιες ομάδες μόνο κέρδη μπορείς να έχεις, ακόμη και στην περίπτωση ήττας. Μιλάμε για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και είναι πρωταγωνίστρια. Στον βαθμολογικό πίνακα είναι η 1η στο πρωτάθλημα. Διαθέτει ποιότητα από το ρόστερ μέχρι και την οργάνωση της ως ομάδα. Υπάρχει πλήρης σεβασμός από μέρους μας προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας φοβίζει ότι θα αγωνιστούμε στο ΟΑΚΑ, αντιθέτως νιώθουμε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Αν δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε καλύτερα να μην ταξιδέψουμε. Σίγουρα δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, όμως προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Η ψυχολογία είναι στο καλύτερο σημείο ατομικά και ομαδικά. Θεωρούμε ότι αν μπορεί μία ομάδα να κερδίσει την ΑΕΚ είναι η δική μας αν μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει. Αν έχουμε απόδοση παρόμοια με αυτή που είχαμε στο 2ο ημίχρονο με τον Απόλλωνα όχι απλά θα χάσουμε αλλά θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα αν παίξουμε όπως κόντρα σε Άρη και Κολοσσό έχουμε πιθανότητες ”, ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…