Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δείξαμε ξανά χαρακτήρα”

“Δείξαμε ξανά χαρακτήρα”

spanoulis arhs osfp

spanoulis-arhs-osfp

Ο Βασίλης Σπανούλης, όντας ο καλύτερος παίκτης στην νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, δήλωσε πως οι “ερυθρόλευκοι” δείξανε χαρακτήρα ώστε να φτάσουν στην νίκη στο κατάμεστο “Nik Galis Hall”. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδος, μίλησε και το επερχόμενο παιχνίδι με την Γαλατασαράι για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Παίξαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά συνάμα και πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Όλοι θέλουν να αγωνίζονται εδώ, στην μπασκετική ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε αυτό το γήπεδο. Προσπαθήσαμε να παίζουμε καλό μπάσκετ. Όταν ξεφύγαμε στο σκορ, στην τρίτη περίοδο, σταματήσαμε να παίζουμε όπως πρέπει και επιτρέψαμε στον Άρη να «γυρίσει» το παιχνίδι. Δείξαμε, όμως, ξανά χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Θα έπρεπε να προσέξουμε κάποια μικρά κενά διαστήματα στην απόδοσή μας και να συνεχίσουμε να παίζουμε το μπάσκετ που ξέρουμε,” δήλωσε αρχικά ο Έλληνας άσσος.

Στην συνέχεια πρόσθεσε:”Ξέρουμε ότι έτσι είναι η ζωή μας, με συνεχείς υποχρεώσεις. Είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε πρέπει να το ξεχνάμε, να διορθώνουμε τα λάθη μας και να προχωράμε. Θα ακούσουμε τους προπονητές μας και θα είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι στην Τουρκία”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …