Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος από τον εαυτό μου”

“Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος από τον εαυτό μου”

talton

talton

Το Ρέθυμνο συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του εξαιρετικά δύσκολου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Γκάρι Τάλτον μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των κρητικών για τον Σαββατιάτικο (17.00) αγώνα με την Ένωση. “Θα πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να δουλέψουμε σκληρά και αυτό κάνουμε αυτή την εβδομάδα, για να είμαστε πανέτοιμοι και να ανταγωνιστούμε την ΑΕΚ. Η συγκέντρωση είναι το στοιχείο εκείνο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο”, τόνισε.

Στη συνέχεια ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στον εαυτό του, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος, καθώς θέλει να βελτιώνεται συνεχώς. “Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος από τον εαυτό μου γιατί θέλω να αποδεικνύω πράγματα κάθε μέρα. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι συνέχεια, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Μου αρέσει να κοιτάω μπροστά, αφήνοντας το παρελθόν πίσω μου”.

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, επισημαίνοντας: “Πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα αν είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, έχω σπουδαίους συμπαίκτες και έχουμε ταιριάξει απόλυτα, ενώ και το τεχνικό τιμ είναι εξαιρετικό και μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…