Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά ακόμα”

“Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά ακόμα”

pascoual pao

pascoual-paoΕυχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods, εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκούαλ στην συνέντευξη τύπου, τονίζοντας πάντως ότι η ομάδα χρειάζεται αρκετή δουλεία. Ο Ισπανός τεχνικός, μετά την νίκη στην Λευκάδα δήλωσε πως οι “πράσινοι”, βρίσκονται στο 60 με 70% από ότι μπορούν να αποδώσουν, για αυτό θα πρέπει να κάνουν κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί ήταν σοβαρό παιχνίδι. Παίξαμε αμυντικά, αλλά θέλουμε σίγουρα να καλυτερέψουμε την επίθεσή μας. Είμαστε επίσης χαρούμενοι, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και εύχομαι ότι καλύτερο για την τοπική ομάδα.”

Για τη συνέχεια: “Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά και αρκετή ηρεμία, αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε την ομάδα κάθε μέρα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και ότι είναι καλύτερο. Μέχρι στιγμής είμαστε περίπου στο 60 με 70% της απόδοσης από ότι μπορούμε να κάνουμε, αλλά όπως και να έχει πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.”

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζέιμς Φελντέιν πρόσθεσε: “Ξεκινήσαμε το πρώτο δεκάλεπτο δυνατοί και σοβαροί, γιατί ξέραμε ότι οι αντίπαλοι είναι επιθετικοί και τους είδαμε ότι ήταν πολλοί καλοί στο προηγούμενο αγώνα εντός με τον Ολυμπιακό. Πιέσαμε αρκετά στο σύνολο του αγώνα, ήμασταν αρκετά επιθετικοί και προσπαθούσαμε να ήμαστε όσο καλύτεροι γίνεται.

Η Δόξα Λευκάδας είναι πολύ καλή ομάδα και έχει αρκετούς Αμερικανούς παίχτες που μπορούν να παίξουν παιχνίδι στο ένας εναντίον ενός, αλλά σήμερα δεν τα κατάφεραν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…