Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας”

“Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας”

singlenton

singlenton

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, πραγματοποιώντας ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με 26 πόντους και δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα

Ο Αμερικανός μίλησε για το παιχνίδι και τόνισε πως οι παίκτες του “τριφυλλιού” έχασαν τη συγκέντρωσή τους, δίνοντας το δικαίωμα στην ισραηλινή ομάδα να πάει το ματς στην παράταση.

“Ήταν ένα καλό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι δύο ομάδες έβαλαν μεγάλα σουτ. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας, καθώς δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Η Μακάμπι έβαλε κάποια σουτ, πήρε αυτοπεποίθηση και το παιχνίδι πήγε στην παράταση”, δήλωσε αρχικά ο πάουερ φόργουορντ στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε:

“Στην ομάδα υπάρχει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη. Είμαστε μία μαχητική ομάδα. Το είχε πει και μετά το το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ ο Νικ Καλάθης. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας”.

Τέλος, ο Κρις Σίνγκλετον ρωτήθηκε για το αν έχει σημειώσει ξανά 26 πόντους: Στην Ευρώπη όχι, αλλά στην Κίνα το έχω κάνει πολλές φορές. Ζω την στιγμή, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να παίρνει τις νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…