Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα

Αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα

esake

esake

Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας για τρεις αλλαγές τηλεοπτικό πρόγραμμα της 11ης και της 12ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League

Αναλυτικά:
“Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της 11ης και της 12ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League:

* Η αναμέτρηση Ρέθυμνο Cretan Kings – Κόροιβος της 11ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/12 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”, όπως αρχικά είχε οριστεί, αλλά δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά live. Μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το NOVASPORTS2HD Λεπτό προς Λεπτό.

* Η συνάντηση Απόλλωνας Πάτρας Carna – Άρης της 11ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 17/12 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα, όπως είχε οριστεί αρχικά, με live τηλεοπτική μετάδοση από το NOVASPORT4HD αντί του NOVASPORTS2HD Λεπτό προς Λεπτό, που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

* Οι αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής θα μεταδοθούν από το NOVASPORTS1HD Λεπτό προς Λεπτό και όχι από το NOVASPORTS2HD που είχε ανακοινωθεί αρχικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …