Κεντρική NBA Στο Σικάγο ο Κάρτερ Γουίλιαμς
NBA

Στο Σικάγο ο Κάρτερ Γουίλιαμς

Michae Carter Williams

michae-carter-williams

Οι φήμες που τον ήθελαν από την αρχή της preseason να αποχωρεί από το Μιλγουόκι πλέον έγιναν και πραγματικότητα. Ο τραυματισμός του Κρις Μίντλετον ανάγκασε τους Μπακς να ψάξουν για παίχτη και να προχωρήσουν στην ανταλλαγή του Κάρτερ Γουίλιαμς.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν η ανταλλαγή συμφωνήθηκε και ο Γουίλιαμς θα πάει στο Σικάγο με τον Τόνι Σνελ να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο. Λόγος γίνεται πως στο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες, έδωσαν και τα χέρια για να κλείσει το deal.

Αμφότερες οι δύο ομάδες νιώθουν κερδισμένες, οι Μπακς βρήκαν μία επιπλέον λύση για τις θέσεις “2” και “3”, από τη στιγμή που ο βασικός τους σούτινγκ γκαρντ θα απουσιάσει σχεδόν όλη τη χρονιά. Από την άλλη οι Μπουλς πλέον έχουν περισσότερες επιλογές στη θέση “1” πίσω από τον Ρόντο.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Σνελ είχε 5.3 πόντους και 3.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Σικάγο, ωστόσο με τον ερχομό του Γουέιντ ο χρόνος του θα μειωνόταν αισθητά κάτι που δεν θα ήθελε ο ίδιος και έτσι δέχτηκε την ανταλλαγή. Όσων αφορά τη θέση ”1” στο Μιλγουόκι τη θέση αναμένεται να πάρει ο Ντελαβεντόβα, με τον πρωτάρη Μπρόγκντον να είναι η πρώτη επιλογή από τον πάγκο, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει ρόλο πλέι μέικερ στην επίθεση.

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…