Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σε εξαιρετική φόρμα ο Ολυμπιακός”

“Σε εξαιρετική φόρμα ο Ολυμπιακός”

yasmin repesa milano

yasmin repesa-milano

Τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (25/10, 21:00) η Αρμάνι Μιλάνο, στο παίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και γι’ αυτό της Πέμπτης (27/10) με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Τόσα πολλά δύσκολα παιχνίδια χωρίς περιθώριο ξεκούρασης είναι καινούργιο για όλους. Μοιάζει λίγο με τις διοργανώσεις εθνικών ομάδων, που παίζεις κάθε δεύτερη μέρα στο ίδιο μέρος, αλλά εμείς πρέπει και να ταξιδέψουμε, οπότε δεν μένει χρόνος για προπόνηση”.

Για τον Ολυμπιακό είπε: “Ανεβήκαμε κερδίζοντας στην Κωνσταντινούπολη, αλλά προχωράμε αντιμετωπίζοντας το κάθε παιχνίδι με τη σειρά του. Ο Ολυμπιακός είναι σε τρομερή κατάσταση, διέλυσε τον Παναθηναϊκό και την Εφές σε εντός έδρας ματς, τρέχουν πολύ και είναι αποτελεσματικό. Τους ξέρουμε γιατί το σύστημα είναι το ίδιο χωρίς πολλές αλλαγές, μονάχα λίγες προσθήκες, τους Έρικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς. Για εμάς, έπειτα από θετικό ξεκίνημα στη σεζόν, είναι εξαιρετικό να παίζουμε ματς μεγάλης δυσκολίας, για να μετρηθούμε κόντρα στους κορυφαίους. Πρώτα ο Ολυμπιακός και δύο μέρες μετά η Ρεάλ Μαδρίτης“.

Από την πλευρά του, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν δήλωσε: “Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίξεις στον Πειραιά και δύο μέρες μετά έχουμε ένα δύσκολο εντός έδρας ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια πειστήκαμε ότι έχουμε μία δυνατή ομάδα και ο στόχος μας είναι να δείξουμε σε όλους ότι ανήκουμε στην ελίτ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…