Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Ρέλεφορντ: “Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση”

Ρέλεφορντ: “Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση”

releford kolossos koroivos

releford-kolossos-koroivos

Ο Τρεβόρ Ρέλεφορντ επέστρεψε στον Κολοσσό Ρόδου, προκειμένου να επαναφέρει την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Αμερικανός γκαρντ αντικατέστησε τον Μπέρι και θα κάνει το ντεμπούτο του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα.

“Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στο νησί της Ρόδου και που θα παίξω ξανά στον Κολοσσό. Επίσης, ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά σε αυτό το καταπληκτικό και θερμό κοινό, που πέρυσι μας έκανε όλους να αισθανθούμε πολύ όμορφα”, δήλωσε ο Ρέλεφορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού, ο οποίος αναφέρθηκε και στον εντός έδρας αγώνα τους με τον Προμηθέα Πατρών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League (22/10, 17.00)

“Είμαι έτοιμος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα. Επίσης, ξέρω πως έχει ήδη ένα πολύ καλό ρόστερ. Απλά, πρέπει να παίζουμε με ενέργεια και ομαδικά, ώστε να πάνε όλα καλά και να κάνουμε μια καλή χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δύο δύσκολες ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά σίγουρα μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, αρχής γενομένης από το Σάββατο (22/10)”, τόνισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…