Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Προσοχή σε Καλάθη και Μπουρούση”

“Προσοχή σε Καλάθη και Μπουρούση”

saras jasikevicius zalgiris coach

saras-jasikevicius-zalgiris-coach

Η Ζαλγκίρις Κάουνας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αναφέρεται στο παιχνίδι της Παρασκευής (14/10, 21:15) με τους “πράσινους”, επισημαίνοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να σταματήσει τους Καλάθη και Μπουρούση.

“Δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, γιατί είναι δύσκολο να καταλάβουμε από τόσο νωρίς πως παίζει ο Παναθηναϊκός. Δεν έχουμε πολλά στιγμιότυπα. Το πιο σημαντικό είναι να περιορίσουμε τους Καλάθη και Μπουρούση. Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και λογικά θα κάνουμε αρκετές προσαρμογές κατά τη διάρκεια του ματς”, δήλωσε αρχικά.

Για τον Μπουρούση: “Θα πρέπει να έχουμε και τους τρεις σέντερ έτοιμους για τον Μπουρούση. Όπως όλα τα αστέρια που παίζουν στην Ευρωλίγκα, έτσι και με τον Γιάννη Μπουρούση θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε εκείνον, να τον κουράσουμε και να κρατήσουμε μακριά από το καλάθι. Θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Για τον τραυματισμό του Τζέιμς: “Ο Τζέιμς είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου και είναι σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Ευρώπη που παίζουν έτσι το “ένας με έναν”. Θα είναι μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως του λείψει πολύ αυτούς τους δύο μήνες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…