Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πρέπει να κερδίσουμε το Λαύριο”

“Πρέπει να κερδίσουμε το Λαύριο”

Michalis Kamperidis Rethimno

Michalis Kamperidis-Rethimno

Το Ρέθυμνο υποδέχεται το Λαύριο το Σάββατο (29/10), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει του αγώνα, τονίζοντας την σπουδαιότητα της νίκης, ενώ σημείωσε πως θα πρέπει αν μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό.

“Όλη την εβδομάδα προσπαθούμε να εντοπίσουμε τα λάθη που κάναμε στην Πάτρα αλλά και να τα διορθώσουμε. Το παιχνίδι με το Λαύριο είναι κομβικό για μας και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να είμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της περιόδου.

Το “κλειδί” θα είναι η θέληση και οι επαφές και το πόσο δυνατά θα μπει η ομάδα μας από την αρχή στο ματς. Αυτή η ομάδα (Λαύριο) παίρνει πολλή ενέργεια από την άμυνα της και τον τρόπο που αγωνίζεται και εμείς θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και δυνατοί από το πρώτο λεπτό για να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό εδώ.

Πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και όπως έχουμε πει αλλά και δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια, όποια ομάδα έρχεται θα περνάει δύσκολα”, τόνισε ο Μητρόπουλος.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Καμπερίδης πρόσθεσε: “Σίγουρα ο στόχος μέσα στην έδρα μας είναι να παλεύουμε κάθε ματς και να το κερδίζουμε. Το Λαύριο είναι μία πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας. Πιστεύω πως θα έχουμε τον κόσμο πάλι στο πλευρό μας. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δυνατό ματς αλλά στο τέλος θα πανηγυρίσουμε εμείς.

Σίγουρα το Λαύριο είναι μία ομάδα που παίζει με πολύ πάθος, τρέχει και έχει ταλέντο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να δώσουμε παραπάνω πράγματα από εκείνα που δείξαμε στο ματς της Πάτρας. Αυτό θεωρώ πως θα είναι το “κλειδί”, η άμυνα.

Η ήττα από τον Απόλλωνα δεν μας έχει επηρεάσει. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα. Ήρθε μία ήττα εκτός έδρας αλλά αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μας επηρεάσει. Κοιτάμε να δίνουμε σε κάθε αγωνιστική το 100% σε κάθε παιχνίδι. Το Σάββατο θα είμαστε εμείς που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θεωρώ πως είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…