Κεντρική Basket League Άρης “Πολύ σημαντική νίκη”

“Πολύ σημαντική νίκη”

dimitris priftis

dimitris-priftis

Ο Άρης μετά από συνεχόμενες ήττες από Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας του Προμηθέα Πατρών. Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη κόντρα στους Πατρινούς,  δίνοντας συγχαρητήρια σε ομάδα και παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα, στα παιδιά. Είχαμε μια δύσκολη βδομάδα, είχαμε μόνο δύο μέρες για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτόν τον ρυθμό των συνεχόμενων αγώνων. Είναι πολύ σημαντική νίκη, γιατί ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ρυθμό, η έδρα εδώ δεν είναι εύκολα. Χρειάστηκε να πιάσουμε υψηλό επίπεδο απόδοσης κυρίως επιθετικά και να φτάσουμε στη νίκη. Είχαμε καλό μακρινό σουτ και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Θα γυρίσουμε πίσω και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι μας στο Ισραήλ”

Για την παρουσία των Τζένκινς και Ντραγκίσεβιτς είπε: “Είναι σημαντικό να βρουν ρυθμό και να βρεθούν στο επίπεδο των απαιτήσεων που έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να αποκτήσουμε μια σταθερότητα, να ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον καθένα και να χτίσουμε την τακτική μας”.

Για τον κόσμο του Άρη που ήταν και στην Πάτρα: “Ο κόσμος είναι το κομμάτι που κάνει την διαφορά του Άρη από πολλές άλλες ομάδες. Μας στηρίζει και στο εξωτερικό και εντός Ελλάδας. Ξέρουμε ότι δεν τον έχουμε ικανοποιήσει ακόμα, αλλά είναι σημαντικό το ότι αντιστέκεται στα συναισθήματά του και μας υποστηρίζει”.

 Από τους παίκτες των “κιτρίνων”, μίλησε ο Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος δήλωσε:”Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την προσπάθεια. Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι και θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ που μας προετοίμασε σωστά για αυτή τη νίκη, που ήρθε έπειτα από δύο δύσκολες ήττες. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…