Κεντρική Διεθνή Νίκες για Μπαρτζώκα και Γιάνκοβιτς!

Νίκες για Μπαρτζώκα και Γιάνκοβιτς!

jankovic

jankovic

Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα και η Βαλένθια του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Οι Καταλανοί, αν και παρατάχθηκαν με πάρα πολλές απουσίες (Ναβάρο, Κόπονεν, Ρίμπας, Ράις), επικράτησαν εκτός έδρας της Μανρέσα με 56-50, σ’ ένα παιχνίδι που χρειάστηκε να αναλάβουν δράση οι ψηλοί της ομάδας.

Ο Άντε Τόμιτς μέτρησε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Ντόρσεϊ να έχει 8 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από την πλευρά τους, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ σημείωσε 4 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής και ο Στράτος Περπέρογλου πρόσθεσε 2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Να σημειωθεί πως μέχρι το 31ο λεπτό, οι ομάδες τα “έσπασαν” πίσω από τη γραμμή των 6,75, μετρώντας 0/35! Τελικά, μέχρι το φινάλε μπήκαν δύο τρίποντα, ένα για τη Μανρέσα (Σαγκς) κι ένα για την “Μπάρτσα” (Βεζένκοφ).

Η Βαλένθια, πατώντας τέρμα το γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο, επικράτησε εκτός έδρας της Σαραγόσα με 80-68, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να είναι άστοχος, σημειώνοντας 2 πόντους (1/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 14 λεπτά συμμετοχής. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μαρτίνεζ με 17 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…