Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να παίξουμε σαν ομάδα”

“Να παίξουμε σαν ομάδα”

clanton paok

clanton-paok Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας, σχετικά με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο άσος του “δικέφαλου του βορρά”, Κιθ Κλάντον, τονίζοντας πως οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου πρέπει να παίξουν σαν ομάδα, και ταυτόχρονα σχολίασε πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 26χρονος Αμερικανός:

“Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι παιχνίδι Κυπέλλου και ουσιαστικά έχεις μόνο μία ευκαιρία, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά, καθώς πρόκειται για εξαιρετική ομάδα.Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και πρέπει να προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι γίνεται, γιατί σε κάθε πρώτο παιχνίδι υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες πέρα από το επίπεδο που βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Και βέβαια να μην ξεχνάμε ότι εκτός του αγώνα της Τετάρτης έχουμε ακόμη έναν αγώνα εκτός έδρας το Σάββατο, οπότε πρέπει να στοχεύσουμε στο ομαδικό μπάσκετ. Πρέπει πάνω απ’ όλα να παίξουμε σαν ομάδα κι αν το καταφέρουμε αυτό, όλα θα πάνε καλά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ο τομέας των ριμπάουντ. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ σ’ αυτό στη διάρκεια των φιλικών, και νομίζω ότι αν μπορέσουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ και παίξουμε δυνατά θα είμαστε καλά.

Ταλέντο υπάρχει και στη δική μας ομάδα, όπως υπάρχει και στην ομάδα του Παναθηναϊκού, οπότε αν παίξουμε δυνατά και μείνουμε συγκεντρωμένοι θα έχουμε κάνει αυτό που πρέπει, η ομάδα που θα είναι στην καλύτερη μέρα θα κερδίσει”.

Αναφερόμενος στη δική του παρουσία, ο Κιθ Κλάντον είπε… “Σε προσωπικό επίπεδο νιώθω πολύ καλά, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δούλεψα πολύ όλο το καλοκαίρι, αλλά και όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ. Βρισκόμαστε σε μία φάση που ακόμη γνωριζόμαστε μεταξύ μας, αλλά δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό και το κλειδί είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν ομάδα. Ξέρω ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά στα φιλικά, αλλά νομίζω όλα θα πάνε καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…