Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Να ελέγξουμε την ενέργεια της ΑΕΚ”

“Να ελέγξουμε την ενέργεια της ΑΕΚ”

tsiaras1

tsiaras

O Γιώργος Τσιάρας μιλώντας στην Media Day των Πατρινών, τόνισε πως ο Απόλλωνας πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος απέναντι στην ΑΕΚ (9/10, 17:00) και πως η ομάδα του πρέπει να ελέγξει το ρυθμό των “κιτρινόμαυρων”.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τσιάρα:

Κατάρχην να ευχηθώ να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους παίκτες και με την ευχή η ομάδα μας να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Την Κυριακή υποδεχόμαστε στην έδρα μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η ΑΕΚ είναι πολύ πιο βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, έχει ενισχυθεί πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κοντρολάρουμε την ενέργεια και τη μαχητικότητα του αντιπάλου μας για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Διαμαντάκος σχολίασε:

“Aυτό που θέλω είναι να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά και παράλληλα να αξιοποιήσω την κάθε ευκαιρία που θα μου δώσει ο προπονητή μου.

Για τη φετινή χρονιά υπάρχουν πολλές ομάδες οι οποίες έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα και περιμένουμε ένα πρωτάθλημα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ, η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και αυτό δεν μας βοήθησε να προετοιμαστούμε όπως θα έπρεπε για την πρεμιέρα όμως, δεν θα σταματήσουμε σε αυτό, οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς. Το μόνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας κόντρα στην ΑΕΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…