Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μεγαλύτερη ευτυχία η νίκη, όχι τα ρεκόρ” (vid)

“Μεγαλύτερη ευτυχία η νίκη, όχι τα ρεκόρ” (vid)

vassilis spanoulis olympiacos piraeus eb15


vassilis-spanoulis-olympiacos-piraeus-eb15

Ο Βασίλης Σπανούλης με τις 15 ασίστ κόντρα στην Μπασκόνια έγινε ο δεύτερος πασέρ όλων των εποχών στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ξεπερνώντας το Θοδωρή Παπαλούκα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δήλωσε ότι μεγαλύτερη ευτυχία για αυτόν είναι η νίκη και όχι τα ρεκόρ.

Αναλυτικά:

“Είναι σημαντικό που νικήσαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει να παίζεις σε αυτή την έδρα. Με τον τρόπο που έπαιζε η Μπασκόνια αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα και στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες μας. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην ταυτότητα που έχουμε μιας ομάδας νικήτριας. Κάθε νίκη και μάλιστα εκτός έδρας είναι σημαντική.”

Για τους 95 πόντους, που σημείωσε ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια, δήλωσε: “Σκοπός είναι να παίρνεις το 100% από κάθε παίκτη. Είμαστε καλοί στο ανοικτό γήπεδο και από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να βελτιωθούμε στο πέντε εναντίον πέντε, γιατί εκεί κρίνονται οι τίτλοι στα μεγάλα παιχνίδια. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι». Αναφέρθηκε και στο προσωπικό ρεκόρ του στην Ευρωλίγκα, στις ασίστ, συμπληρώνοντας: «Στόχος δεν είναι ούτε να σκοράρω ούτε να πασάρω, αλλά ό,τι μου δίνει η άμυνα. Θέλω να κάνω το σωστό για την ομάδα. Θέλω να διαβάζω την άμυνα και να είμαι αποδοτικός για την ομάδα. Μεγαλύτερη ευτυχία για εμένα είναι η νίκη, όχι τα ρεκόρ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…