Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι”

“Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι”

BLOGTSAMHS

blogtsamhs

Ο Προμηθέας Πατρών αντιμετωπίζει αύριο (22/10) τον Κολοσσό Ρόδου για την 3η αγωνiστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον πολύπειρο, Άγγελο Τσάμη να τονίζει πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για το συγκεκριμένο ματς, τονίζοντας ταυτόχρονα πως ο Κολοσσός αποτελεί το δεύτερο σπίτι του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ:
“Όλοι στον Προμηθέα είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε, έστω και με αγχωτικό τρόπο, μια πολύ σημαντική νίκη στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας που ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Μάλιστα, η συγκεκριμένη νίκη έχει διπλή αξία για εμάς, καθώς ήταν η πρώτη στην ιστορία του Προμηθέα σε επίπεδο Α1 Εθνικής.

Αυτή την εβδομάδα θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να πάμε στη Ρόδο για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό. Ο αγώνας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες για εμένα προσωπικά, καθώς η Ρόδος αποτελεί το δεύτερο σπίτι μου και την αγαπώ πολύ. Με την ομάδα του Κολοσσού έχω ζήσει τα καλύτερα μπασκετικά μου χρόνια και ποτέ δεν περίμενα ότι θα βρεθώ αντίπαλος μαζί της στην Α1, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ.

Θα νιώσω σίγουρα περίεργα μπαίνοντας στο “Βενετόκλειο”, όμως υπάρχει πάντα ένα “αλλά”… Αυτό το “αλλά” είναι ότι είμαστε επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Και ως επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να φτάσει στη νίκη ο Προμηθέας. Θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση, αλλά και σοβαρότητα, τόσο εγώ ο
ίδιος, όσο και η ομάδα μου συνολικά, προκειμένου να φανούμε
ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε στον στόχο μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Κολοσσός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς δεν έχει ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα. Εμείς ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πιστεύω πως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε το πλάνο μας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ανυπομονώ να ξαναδώ παλιούς-καλούς φίλους στην Ρόδο, απλά για 40΄ θα είμαστε αντίπαλοι και ο καθένας θα κάνει ό,τι καλύτερο για να νικήσει η ομάδα του.

Τέλος, θεωρώ ότι το παιχνίδι του Σαββάτου θα κριθεί στην άμυνα και στον έλεγχο των ριμπάουντ. Όποια ομάδα ελέγξει αυτούς τους δυο τομείς, θα είναι αυτή που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την κατάκτηση της νίκης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Τέλος ο Τζαμάλ Τζόουνς από τον Προμηθέα

Παρελθόν από τον Προμηθέα ο Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Προμηθέας και ο Τζαμάλ Τζόουνς έλυσαν τη συν…