Κεντρική NBA Διαστημικοί Σπερς! Ταπείνωσαν τους Ουόριορς (vids)

Διαστημικοί Σπερς! Ταπείνωσαν τους Ουόριορς (vids)

spurs

spursΠέρυσι ξεκίνησαν με 24 σερί νίκες, φέτος ηττήθηκαν με το… καλημέρα. Ο λόγος για το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο NBA, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι γνώρισαν την εντός έδρας συντριβή από τους διαστημικούς Σπερς με 129-100.

Ο Καουάι Λέοναρντ σημείωσε 35 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ αλλά και 5 εντυπωσιακά κλεψίματα, οδηγώντας τους Σπερς σε μια μεγάλη νίκη. Από κοντά και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ με 26 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Τζόναθον Σίμονς ήρθε από τον πάγκο σκοράροντας 20 πόντους και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 27 πόντους και 4 ασίστ, ενώ ο Στεφ Κάρι είχε 26 πόντους και 4 ασίστ. 18 πόντους πρόσθεσε ο Γκριν, που είχε και 12 ριμπάουντ.

Σε αντίθεση με τους Ουόριορς, οι πρωταθλητές Καβαλίερς ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις τους, συντρίβοντας τους Νικς με 115-88 στη Νέα Υόρκη. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε triple-double με 19 πόντους, 14 ασίστ και 11 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Ίρβινγκ με 29 πόντους.

Τέλος, στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, οι Μπλέιζερς επικράτησαν των Τζαζ με 113-104. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντάμιαν Λίλαρντ, που πέτυχε 39 πόντους, πήρε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…