Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Φάιναρ φορ και πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό”

“Φάιναρ φορ και πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό”

pasqual osfp barcelona

pasqual-osfp-barcelona

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας έθεσε σαν στόχους του Παναθηναϊκού ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο νέος προπονητής του “τριφυλλιού” μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Catalunya”, δηλώνοντας αποφασισμένος να πετύχει.

“Πέρασαν μήνες και ήθελα να γυρίσω στα παρκέ. Όλα πήγαν καλά. Είμαι πλέον στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα που τα τελευταία χρόνια δεν είναι στο επίπεδο άλλων ετών, αλλά σίγουρα είναι μεγάλος σύλλογος. Μια ομάδα που θέλει να παίξει καλό μπάσκετ και να κερδίζει. Μια ομάδα που θέλει να πάρει πίσω τον τίτλο από τον Ολυμπιακό και να πάει στο Φάιναλ Φορ.

Κατάλαβα τη δύναμή της με το… καλημέρα, από τον κόσμο στο αεροδρόμιο που με υποδέχθηκε. Έχει μεγάλη ιστορία εδώ αυτή η ομάδα. Τώρα, πρέπει να αρχίσουμε προπονήσεις και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Είναι καλή ομάδα. Ξέρω τους παίκτες. Θα μας λείψει ο Τζέιμς, που αλλάζει τα πράγματα στη θέση “1”. Σιγά σιγά, όμως, πρέπει να φθάσουμε εκεί που πρέπει και ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει νικητής”, δήλωσε ο Πασκουάλ.

Όσο για την πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη (2/12), ο Πασκουάλ δήλωσε: “Πριν από την Μπαρτσελόνα και την επιστροφή μου προηγούνται άλλα μεγάλα παιχνίδια. Ας κάνουμε υπομονή, λοιπόν, για αυτή. Δεν το σκέφτομαι ακόμα. Τώρα έφτασα, έχω άλλα πράγματα πιο σημαντικά στο μυαλό μου. Με περιμένει πολλή δουλειά και θέλω να δουλέψω καλά για να πετύχω. Η Μπαρτσελόνα αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, αλλά τώρα είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…