Κεντρική Διεθνή Το ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς!

Το ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς!

zeliko obradovic

zeliko-obradovic

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Τσεντεβίτα με 88-77, στο πλαίσιο του “Zadar Tournament”, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην είναι, όμως, ευχαριστημένος από την εικόνα των νεαρών παικτών της ομάδας.

Ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός ξέσπασε μετά το τέλος της αναμέτρησης, δίχως να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα. Βέβαια, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιους εννοούσε, καθώς οι νεαροί παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν οι Μπερκ Ουργκουλου (20, 1,88μ.) και Εγκεχάν Αρνά (19, 2,03μ.). Ο πρώτος είναι πλέι μέικερ και ο δεύτερος σμολ φόργουορντ.

“Οι νεαροί παίκτες της ομάδας πρέπει να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζονται σε μία ομάδα όπως η Φενερμπατσέ” δήλωσε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε:

“Λόγω των απουσιών που είχαμε δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα. Ήταν μία καλή ευκαιρία αυτή για τους νεαρούς παίκτες. Δεν είμαι ικανοποιημένος όμως από την εμφάνιση κάποιων εξ αυτών. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζονται για αυτή την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται, διαφορετικά θα παραμείνουν μέτριοι παίκτες“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…