Κεντρική Γυναίκες Θετική εμφάνιση παρά την ήττα για Ολυμπιακό (pic)

Θετική εμφάνιση παρά την ήττα για Ολυμπιακό (pic)

kapogianni olympiakos ginaikes pagkos

kapogianni-olympiakos-ginaikes-pagkos

Θετικές εντυπώσεις άφησε στο δεύτερο φιλικό της η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκες” ηττήθηκαν στον πόντο με 60-59 από την Χατάι.

Η αναμέτρηση αν και φιλικό είχε την μορφή ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 59-59 14″ πριν την ολοκλήρωση της. Σε εκείνο το σημείο η Σνούτσινα με μια βολή χάρισε την νίκη στην ομάδα της. Η Ελένη Καπογιάννη στερήθηκε τις υπηρεσίες των Λικέντρα ΤζόνσονΛινέτα Κάιζερ και Ερλάνα Λάρκινς.

Μετά το φιλικό με την Χατάι, η πειραϊκή ομάδα θα αγωνιστεί στο τουρνουά “First International Olympiacos Tournamen” που διεξάγεται την Παρασκευή (23/9) στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η προπονήτρια του Ολυμπιακού:

“Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε στην άμυνά μας και να συνηθίσουμε να παίζουμε ένα ρυθμό παραπάνω από ό,τι στην Ελλάδα. Γενικά, 100% δεν έχουν ενταχθεί οι μεταγραφές μας. Έχουμε καλά διαστήματα σε άμυνα και επίθεση, αλλά και κενά που πρέπει να τα βελτιώσουμε. Όπως επίσης θα πρέπει να προπονήσουμε το μυαλό μας σε καταστάσεις πίεσης, άγχους και φωνής. Στην αρχή λίγο ζοριστήκαμε και μας πήρε κάποιο χρονικό διάστημα να το ισορροπήσουμε, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πάρα πολύ θετικό φιλικό για εμάς. Είμαστε σε καλό επίπεδο για το στάδιο της προετοιμασίας μας, γιατί βασικά κομμάτια του ρόστερ δεν τα έχουμε προσθέσει ακόμα. Προχωράμε με πολλά συν από την μέχρι στιγμής συνολική εικόνα της προετοιμασίας.”

Τα δεκάλεπτα: 6-10, 26-30, 41-50, 59-60

olimpiakos-chatai-3 olimpiakos-chatai-6olimpiakos-chatai-7olimpiakos-chatai-5

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…