Κεντρική NBA Συγκλονιστικός Λεμπρόν! “Φοβάμαι για τα παιδιά μου”
NBA

Συγκλονιστικός Λεμπρόν! “Φοβάμαι για τα παιδιά μου”

lebron-james

Ο Λεμπρόν Τζέιμς εξέφρασε την ανησυχία του για την ασφάλεια και το μέλλον των παιδιών του, μετά την έξαρση της βίας μεταξύ των αστυνομικών και των ανθρώπων που αντιμετωπίζονται ρατσιστικά στις ΗΠΑ.

“Έχω τρία παιδιά, ο γιος μου είναι 12 ετών και σε τέσσερα χρόνια θα μπορεί να οδηγεί. Φοβάμαι στη σκέψη για το τι μπορεί να συμβεί αν τον σταματήσει η αστυνομία. Μπορεί να λες στα παιδιά σου να ακολουθούν τους κανόνες και να ακούνε την αστυνομία, αλλά βλέπεις όλα αυτά που γίνονται και δεν είσαι καθόλου σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά και πως ο γιος σου θα επιστρέψει σπίτι. Δεν είμαι εδώ για να πω ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι κακοί και όλα τα παιδιά είναι καλά, γιατί δεν είναι. Όμως όλες οι ζωές έχουν αξία, είτε είσαι λευκός είτε μαύρος“, δήλωσε ο Λεμπρόν στη Media Day των πρωταθλητών.

Όσο για το αν θα γονατίσει στον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για ό,τι συμβαίνει, είπε: “Είμαι υπέρ του να εκφράζει ο καθένας αυτό που πιστεύει με ειρηνικό τρόπο. Αυτό κάνει ο Κέπερνικ και το σέβομαι. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι όρθιος στον εθνικό ύμνο, αφού αυτό πιστεύω, αλλά δεν σημαίνει πως δεν σέβομαι ή δεν συμφωνώ με αυτό που κάνει ο Κέπερνικ. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι να συγκεντρώνει πάνω του αρνητική δημοσιότητα, γιατί δεν την αξίζει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ράπτορς – Μπουλς: Αναβλήθηκε ο αγώνας

Ο αγώνας μεταξύ των Τορόντο Ράπτορς με τους Σικάγο Μπουλς δεν θα πραγματοποιηθεί. Το ΝΒΑ π…