Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Μνήμη χρυσόψαρου

Μνήμη χρυσόψαρου

goldfish

goldfish

Εντάξει, δεν είπαμε ότι πρέπει να είσαστε στα χαρακώματα, δεν είπαμε ότι πρέπει να είσαστε εχθροί, δεν είπαμε ότι δεν πρέπει ακόμα και οι όποιες κόντρες ήθελε υπάρξουν να λύνονται, για το καλό του χώρου. Μην κάνετε, όμως, σαν να έχετε μνήμη χρυσόψαρου… Γιατί, όλοι εμείς οι υπόλοιποι, έχουμε ακόμα ισχυρή μνήμη.

Αναφερόμαστε στον Κώστα Ρήγα, ο οποίος μίλησε σήμερα στην Πάτρα στους διαιτητές και εξήρε τους παράγοντες της ΕΟΚ και προσωπικά τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Και καλά έκανε, γιατί αυτός που μίλησε πέρυσι σε αντίστοιχο σεμινάριο (και του έμοιαζε) πρέπει να ήταν ο δίδυμος αδερφός του, ο οποίος αποκαλούσε “καρεκλοκένταυρους” τους παράγοντες της Ομοσπονδίας. Και βέβαια ο “δίδυμοςΡήγας επαινούσε την ΟΔΚΕ, την οποία ο Ρήγας απόψε έστειλε στο πυρ το εξώτερον.

Άντε, άλλαξαν οι ισορροπίες, πρέπει να είναι στα πράγματα (στα 75, καθώς ο έρωτας για τη διαιτησία χρόνια δεν κοιτά), αλλά να ανταλλάσσει και αβροφροσύνες με τον Κώστα Κορομηλά, όταν μέχρι πρότινος ο ένας έλεγε πως θα ήταν καλό να μην συναντήσει τον άλλον, ξεπέρασε τη φαντασία μας.

Αντί επιλόγου: Δεν γνωρίζουμε ποιος θα διαδεχθεί τον Βασιλακόπουλο, αλλά έχουμε τουλάχιστον δύο υποψηφιότητες (με ισχυρότερη αυτή του Κώστα Ρήγα) για την προεδρία της Ομοσπονδίας της Γυμναστικής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…