Κεντρική NBA “Ήρθα για το πρωτάθλημα”
NBA

“Ήρθα για το πρωτάθλημα”

gasol

gasol

Ο Πάου Γκασόλ ξεκαθάρισε στη Media Day των Σπερς πως ήρθε στην ομάδα του Σαν Αντόνιο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο διεθνής Ισπανός φόργουορντ/σέντερ αναφέρθηκε και στον Τιμ Ντάνκαν, ο οποίος αποχώρησε από τη δράση.

“Θα ήταν τέλειο να έπαιζα μαζί με τον Τιμ, αλλά τα πράγματα συμβαίνουν για ένα λόγο. Ελπίζω να βρίσκεται εδώ τριγύρω γιατί έχω πολλά να μάθω από αυτόν. Δεν είμαι εδώ για να “γεμίσω τα παπούτσια” του, αλλά να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μαζί με τα παιδιά που βρίσκονται. Ξέρετε τι θέλουμε; Έναν τίτλο“, δήλωσε αρχικά ο Γκασόλ και πρόσθεσε:

“Είναι σπουδαίο που βρίσκομαι εδώ. Εκμεταλλεύτηκα μία σπουδαία ευκαιρία για να γίνω μέρος της οικογένειας των Σπερς. Να μάθω και να δω γιατί αυτός οργανισμός ήταν και παραμένει εκπληκτικά καλός και σταθερός όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από αυτά τα δεδομένα θα προσπαθήσω να συνεισφέρω και να δούμε που θα φτάσουμε. Αυτή η ομάδα είναι μοναδική. Από όσο γνωρίζω, πολλοί άλλοι οργανισμοί προσπαθούν να τους αντιγράψουν και για αυτό προσλαμβάνονται τόσοι πολλοί από το “σταφ” τους. Εδώ υπάρχει πολύ εμπειρία, εμπειρία πρωταθλητισμού και αυτό κάνει τα πάντα μοναδικά”.

Από την πλευρά του, ο Γκρεγκ Πόποβιτς ξεκαθάρισε πως ο Τιμ Ντάνκαν έχει ήδη έτοιμο πόστο στην ομάδα, το οποίο θα επιλέξει ο ίδιος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…