Κεντρική Διεθνή Γιάνκοβιτς: “Θέλουμε να νικάμε πάντα”

Γιάνκοβιτς: “Θέλουμε να νικάμε πάντα”

jankovic

jankovic

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βαλένθια. Οι “νυχτερίδες” αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Σαραγόσα στην πρώτη αγωνιστική, με τον Έλληνα φόργουορντ να δηλώνει έτοιμος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάνκοβιτς:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ντεμπουτάρω στο πρωτάθλημα. Όλοι έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με τη Σαραγόσα. Νιώθω πολύ καλά εδώ και νομίζω ότι ανταποκρίνομαι καλά. Είμαι έτοιμος, δουλεύω σκληρά όπως όλη η ομάδα και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας το γήπεδο ήταν γεμάτο και το κοινό απαιτητικό. Οι φίλοι μας θέλουν να παίξουμε καλά και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε”.

Για την αναμέτρηση στη Σαραγόσα τόνισε: “Όλα τα ματς είναι επικίνδυνα, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την πρεμιέρα. Κάθε φορά πρέπει να σκεφτόμαστε το συγκεκριμένο παιχνίδι και μετά να το ξεχνάμε και να κοιτάμε το επόμενο. Θέλουμε να νικάμε πάντα και θα δίνουμε τα πάντα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και όλοι μας θα έχουμε ευκαιρία να βοηθήσουμε την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…