Κεντρική Διεθνή Μπράιντ:” Ήξερα ότι η Βαλένθια έψαχνε παίκτη στην θέση μου”

Μπράιντ:” Ήξερα ότι η Βαλένθια έψαχνε παίκτη στην θέση μου”

194901

john-bryant-valencia

Η Βαλένθια το φετινό καλοκαίρι προχώρησε στην μεταγραφή του Τζον Μπράιντ , με τον ίδιο να εμφανίζεται στην προετοιμασία του ισπανικού συλλόγου με πολλά παραπανίσια κιλά. Αποτέλεσμα αυτού οι “νυχτερίδες” να σκεφτούν την πρόωρη λύση του συμβολαίου, κάτι που γνώριζε και ο ίδιος όπως δήλωσε σε συνέντευξη του .

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, τόνισε πως έχει δούλεψει σκληρά με σκοπό να δείξει την καλύτερη πλευρά του εαυτού του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπράιντ:

“Oποτε βρίσκεσαι σε μία κατάσταση σαν την δική μου και η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη με σένα, αυτό σου δίνει ένα έξτρα κίνητροΉξερα ότι η Βαλένθια έψαχνε για παίκτη στην θέση μου. Από την στιγμή που ήρθα όμως δούλεψα σκληρά για να έρθω σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης και να δείξω την καλύτερη πλευρά του εαυτού μου. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, γιατί αυτό είναι κάτι που έμαθα από τους γονείς μου.

Νομίζω ότι βρίσκομαι στο καλύτερο κλαμπ που έχω βρεθεί ποτέ στην καριέρα μου. Ο σύλλογος, η ατμόσφαιρα στην ομάδα, ο προπονητής, όλα είναι φανταστικά. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας,”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…