Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μπουρούσης: “Είπα στον Διαμαντίδη να παίξουμε ακόμα έναν χρόνο” (vid)

Μπουρούσης: “Είπα στον Διαμαντίδη να παίξουμε ακόμα έναν χρόνο” (vid)

diamantidis bousousis web thumb large

diamantidis-bourousis

Ο Γιάννης Μπουρούσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Goal Χωρίς Σύνορα” του ΣΚΑΙ, αποκαλύπτοντας πως την ημέρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, του είπε φορέσει ξανά την “πράσινη” φανέλα και να παίξουν μαζί ακόμη έναν χρόνο.

“Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλός του. Ό,τι και να πω έχει δείξει την αξία του εμπράκτως, τι άνθρωπος και χαρακτήρας είναι. Θα ήθελα να μείνει κοντά στο μπάσκετ, όπως και άλλα παιδιά που έχουν γράψει ιστορία στο άθλημα”, είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Αν το καλοσκεφτείς, όταν εγώ ήρθα στον Παναθηναϊκό, εκείνος σταμάτησε. Είχε έρθει στην προπόνηση να μας δει και του είπα άντε, φόρα τη φανέλα να παίξουμε έναν ακόμη χρόνο“.

Για το ποια φάση θυμάται ως αντίπαλος του Διαμαντίδη: “Θυμάμαι την τάπα του στον Άκερ. Ήμουν από πίσω”.

Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική το 2005, ανέφερε: “Ήμουν 21 ετών και φόρεσα χρυσό μετάλλιο, ενώ πριν λίγο καιρό ήμουν στην Καρδίτσα”.

Τέλος, για το τουρνουά “Diamonds are Forever“, είπε: “Θα είναι σαν Final Four με τις ομάδες που συμμετέχουν. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως όσους έχουν προσφέρει τους τιμά”, ενώ έστειλε κι ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: “Κατ’ αρχάς να έρθουν να χειροκροτήσουν τον Διαμαντίδη και από εκεί και πέρα να έρθουν να μας στηρίξουν, γιατί τους έχουμε χρειαζόμαστε. Είναι η βοήθεια της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…